بستن

آشپزی

طرز تهیه آبگوشت غوره

  • بازدید: 176
آبگوشت غوره

آبگوشت غوره

آبگوشت غوره

  1. مواد لازم:

    پیاز.............................. ١ عدد
    گوشت گوسفندی................. ١ کیلوگرم
    نخود............................ ١.٥ پیمانه
    سبزی آش...................... ٥٠٠ گرم
    برنج ........................... ٤ ق.غ
    بادمجان ........................ ٣ عدد
    غوره ........................... ٢ ق.غ
    آب غوره....................... ٢ ق.غ
    رب غوره...................... ١ پیمانه


    طرز تهیه:

    ١-سبزی‌ها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.

    ٢-گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

    ٣-نخود،برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.

    ٤-وقتی گوشت و نخود پخت،بادمجان را اضافه کنید و ٢٠ تا ٣٠ دقیقه زمان دهید تا بادمجان‌ها هم بپزند و

    ٥-مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین رب غوره،غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.

    ٦-اگر خواستید آش ترش‌تر باشد،آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.

    ٧-هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید.