بستن

آشپزی

طرز تهیه دو نوع ترشی با لبو

  • بازدید: 531
دو نوع ترشی با لبو

دو نوع ترشی با لبو

دو نوع ترشی با لبو

  1. ترشی لبو با انار

    لبو 4 عدد  .   دانه انار 2 لیوان  .  شکر 1 لیوان  .  نمک 2 قاشق چایخوری  .  سرکه مقداری


    طرز تهیه :

    لبو را پوست بکنید و رنده کنید ، لبوی رنده شده ، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود ( سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد ).

     

    پس از پخت اجازه دهید لبو خنک شود سپس دانه های انار و نمک را اضافه کنید ، مواد را داخل شیشه تمیزی بریزید و روی آن مقداری سرکه اضافه کنید ، شیشه ترشی را 3 – 5 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند.

     


    نکته:

    میتوانید بنابر سلیقه تان مقدار نمک یا شکر را بیشتر کنید ، میتوانید یک سیب را پوست بکنید و رنده کنید و همراه با دانه انار به ترشی اضافه کنید.


    ترشی لبو و ترب سفید

    لبو 4 عدد بزرگ  .  ترب سفید 2 عدد بزرگ  .  نمک 4 قاشق چایخوری  .  سرکه به مقدار لازم


    طرز تهیه :

    لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید.

     

    نمک و مقداری سرکه اضافه کنید و بزنید تا بصورت یکدست خرد و مخلوط شود سپس داخل شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو غذا سرو کنید.


    نکته:

    دقت کنید که زیاده از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید ؛ در صورت تمایل میتوانید مقداری سبزی معطر به ترشی اضافه کنید.


    منبع: ایران کوک