بستن

آشپزی

طرز تهیه جوجه ترش و شیرین

  • بازدید: 242
جوجه ترش و شیرین

جوجه ترش و شیرین

جوجه ترش و شیرین

  1. مواد لازم:

    ▪️جوجه بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ).................... 500 گرم
    ▪️تخم مرغ زده شده............................................. 1عدد
    ▪️آرد بیسکویت.................................................. 1 فنجان
    ▪️آب............................................................ 3/1 فنجان
    ▪️روغن......................................................... 1 و 2/1 فنجان
    ▪️آب آناناس..................................................... 1 لیوان
    ▪️شکر.......................................................... 3/1 فنجان
    ▪️سس سویا..................................................... 4/1 فنجان
    ▪️سرکه سیب شیرین............................................ 4/1 فنجان
    ▪️نشاسته........................................................ 2 قاشق غذاخوری
    ▪️فلفل قرمز..................................................... 2 قاشق غذاخوری
    ▪️فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده.............................. 1 عدد
    ▪️پیاز ، خرد شده............................................... 4 عدد
    ▪️گوجه خرد شده............................................... 2 فنجان
    ▪️برنج پخته شده................................................ به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    ⭕️1- جوجه ها را به اندازه قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با آرد بیسکویت و آب مخلوط کنید. جوجه ها را با کره و مخلوط آغشته کنید.
     
    ⭕️2- در یک ماهیتابه روغن آشپزی را بریزید و بگذارید تا داغ شود. جوجه ها را در روغن سرخ کنید ، بگذارید آنقدر سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. جوجه ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. روغن را خالی کرده و روغن جدید در ماهیتابه بریزید. در همین حال جوجه ها را در فر بگذارید تا داغ بماند. 

    ⭕️3- برای آماده کردن سس ، آناناس و آب آناناس را با هم مخلوط کنید. به اندازه 1 و 4/3 فنجان آب به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر شکر ، سس سویا ، سرکه سیب ، نشاسته و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. حالا آناناس را اضافه کنید. سس را کنار بگذارید. 

    ⭕️4- روغنی که در ماهیتابه ریخته اید را داغ کنید. فلفل دلمه و پیاز را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ بگذارید سرخ شوند. حالا سبزیجات را اضافه کنید. سس را اضافه کنید بگذارید آنقدر بپزند تا سس بجوشد. حالا گوجه و تکه های آناناس را اضافه کنید. بگذارید 2 دقیقه ای بپزند. جوجه را اضافه کنید. برنج پخته شده تان را آماده کنید. غذای شما آماده است

    نکنه: با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ،‌فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید. سس این غذا ترش و شیرین است. توصیه می کنم برای این غذا یک دسر یا نوشیدنی چینی نیز تهیه کنید.