بستن

آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی

  • بازدید: 348
سیب زمینی ریز کاراملی

سیب زمینی ریز کاراملی

سیب زمینی ریز کاراملی

  1. مواد لازم:

    ▫️سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده ............. 675 گرم
     ▫️شکر قهوه ای ............................................... 4 قاشق غذاخوری
     ▫️کره .......................................................... 60 گرم
     ▫️آب پرتقال ................................................... 1 قاشق غذاخوری
     ▫️گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده .......................... 1 قاشق غذاخوری
     ▫️نمک ....................................................... به میزان لازم
     ▫️فلفل ........................................................ به میزان لازم
     ▫️پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین ....................... مقداری


    طرز تهیه:

    ⭕️1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

    ⭕️2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

    ⭕️3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

    ⭕️4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .

    ⭕️5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .

    ⭕️6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

    ⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

    🍽شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید