بستن

آشپزی

طرز تهیه میگو پلو با کشمش

  • بازدید: 209
میگو پلو با کشمش

میگو پلو با کشمش

میگو پلو با کشمش

  1. مواد لازم:

    ▪️میگو............................... ۳۰۰ گرم    
    ▪️پیاز خردشده ....................... ۱ لیوان    
    ▪️برنج................................ ۴ لیوان    
    ▪️سیب زمینی متوسط................. ۲ عدد     
    ▪️کشمش.............................. ۹ قاشق غذاخوری    
    ▪️گرد لیمو............................ به مقدار دلخواه    
    ▪️روغن کانولا....................... ۴ قاشق غذاخوری    
    ▪️نمک، زردچوبه و فلفل قرمز........ به مقدار دلخواه  


    طرز تهیه:

    ⭕️1-ابتدا میگوها را پاک کنید و بشویید و بگذارید آبشان کاملاً برود.

    ⭕️2-در تابه‌ای بزرگ، پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگوها را به آن بیفزایید و به آن نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.

    ⭕️3-پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه، کشمش‌ها را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.

    ⭕️4-سیب زمینی ها را نگینی خرد و در ۲ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کنید و پس از سرخ شدن، مقداری گرد لیمو به آن‌ها بیفزایید.

    ⭕️5-در مرحله دیگر، در قابلمه‌ای برنج را بجوشانید و آبکش کنید و سپس لا به لای برنج از مخلوط میگو و کشمش و سیب‌زمینی سرخ شده بریزید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد. سپس بگذارید برنج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. به این ترتیب غذای شما آماده خوردن خواهد بود.

    ⭕️6-قبل از ریختن سیب‌زمینی در میگوپلو حتماً آن‌ها را در کمی روغن تفت دهید. زیرا در غیر این صورت، هنگام افزودن به غذا له خواهد شد