بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی

  • بازدید: 332
سالاد سالمون فرانسوی

سالاد سالمون فرانسوی

سالاد سالمون فرانسوی

  1. مواد لازم:

    ▫️ سیب زمینی .......................................... 450 گرم
    ▫️سبزیجات تازه خرد شده: جعفری، پیازچه، شوید....... یک سوم فنجان
    ▫️سس خردل ............................................ یک قاشق غذا خوری
    ▫️آب لیمو................................................ یک قاشق غذا خوری
    ▫️نمک ................................................... یک چهارم قاشق چای خوری
    ▫️روغن زیتون .......................................... یک سوم فنجان
    ▫️کاهو بزرگ............................................ یک عدد برگ های شسته شده و خشک شده
    ▫️لوبیا سبز پخته شده .................................... 113 گرم
    ▫️فیله سالمون پخته شده.................................. 2 عدد که به قطعات کوچک برش خورده باشد
    ▫️تخم مرغ آب پز شده.................................... دو عدد که از وسط دو نیم شده باشند
    ▫️زیتون سیاه ( 56 گرم ) ................................ یک چهارم فنجان
     


    طرز تهیه:

    ⭕️1-سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ پر از آب قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بجوشند تا نرم شوند.

    ⭕️2-در همین حین، سبزیجات خرد شده، خردل، آب لیمو، نمک و روغن زیتون را با هم در یک کاسه متوسط ترکیب کنید و کنار بگذارید.

    ⭕️3-سیب زمینی ها را از قابلمه در بیاورید و وقتی به اندازه کافی خنک شدند که بتوان برشان داشت آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. کاهو، سیب زمینی و لوبیا سبز ها را در چهار بشقاب به صورت مساوی تقسیم کنید. روی هر کدام سالمون، تخم مرغ و زیتون قرار دهید. سپس اگر سسی می خواهید اضافه کنید روی سالاد ها بریزید و سرو کنید