بستن

آشپزی

طرز تهیه آجیل پلو

  • بازدید: 275
آجیل پلو

آجیل پلو

آجیل پلو

  1. مواد لازم:

    برنج  ۵۰۰ گرم
    بادام هندی  ۱۰۰ گرم
    کشمش  ۱/۲ پیمانه
    کنجد سائیده شده   ۱ قاشق سوپ خوری
    زرد آلو خشک  ۱/۲ پیمانه
    زعفران آب گرفته  ۱ استکان
    پسته خلال  ۱/۲ پیمانه
    روغن  ۲ قاشق سوپ خوری
    سیر له شده   ۴ حبه
    پیاز ریز شده  متوسط  ۱ عدد
    زیره   ۱/۲ قاشق مربا خوری
    آب  ۲ لیوان
    کره  ۵۰ گرم


    طرز تهیه:

    ۱- برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.

    ۲- روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. 

    ۳-  آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است. 

    ۴- سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد.

     سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.