بستن

آشپزی

طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی

  • بازدید: 122
خوراک گوشت قلقلی

خوراک گوشت قلقلی

خوراک گوشت قلقلی

  1. مواد لازم:

      ▪️۱ عدد باگت بزرگ
        ▪️۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
        ▪️۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
        ▪️۲ پیمانه پنیر موزارلا
        ▪️۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
        ▪️یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده


    طرز تهیه:

    ⭕️1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
     
    ⭕️2-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
     
    ⭕️3- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس  مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
     
    ⭕️4-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
     
    ⭕️5-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
     
    ⭕️6- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
     
    ⭕️ 7-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
     
    ⭕️8- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید