مواد لازم:
▪️۱ عدد باگت بزرگ
▪️۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
▪️۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
▪️۲ پیمانه پنیر موزارلا
▪️۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
▪️یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
طرز تهیه:
⭕️1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
⭕️2-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
⭕️3- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
⭕️4-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
⭕️5-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
⭕️6- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
⭕️ 7-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
⭕️8- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید