بستن

آشپزی

طرز تهیه مرغ با سس خیارشور

  • بازدید: 142
مرغ با سس خیارشور

مرغ با سس خیارشور

مرغ با سس خیارشور

  1. مواد لازم:

    ▫️خیارشور یک شیشه
    ▫️ران مرغ 6 عدد
    ▫️آرد کامل ¼ پیمانه
    ▫️روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
    ▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    ▫️آب مرغ یک پیمانه
    ▫️کره یک قاشق غذاخوری
    ▫️شوید (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
    ▫️فلفل قرمز (خرد شده) ¼ پیمانه


    طرز تهیه:

    ⭕️1- خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.

    ⭕️2-فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.

    ⭕️3- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

    ⭕️4- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید