⭕️1. مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ کنید. سپس آن را به همراه آب بگذارید تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجه فرنگی را به مرغ بیفزایید تا خوش رنگ شود. پیاز خلالی خردشده را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس دانه های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
⭕️2. وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و بگذارید تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
⭕️3. در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
🔴نکته🔻🚨
♦️1. خورشت اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد.
♦️2. می توانید کمی شکر به خورشت انار بیفزایید تا طعم آن شیرین تر شود