بستن

آشپزی

طرز تهیه اسنک تن ماهی

  • بازدید: 223
اسنک تن ماهی

اسنک تن ماهی

اسنک تن ماهی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    ▫️تن ماهی   ۱۸۰ گرم
    ▫️خیارشور (نگینی شده)   ۱۰۰ گرم
    ▫️پنیر موزارلا (موتزارلا)   ۱۰۰ گرم
    ▫️سس مایونز   ۲ قاشق سوپ خوری
    ▫️پیاز (سفید و بسیار ریز شده)   ۱ عدد
    ▫️جعفری (ساطوری شده)   ۵۰ گرم
    ▫️نان تست   ۸ عدد


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- ابتدا تن ماهی را در آب‌جوش می‌جوشانیم.

    ⭕️۲- پس از باز كردن قوطی آن را در آبكش ریخته تا تمام روغن آن كشیده شود.

    ⭕️۳- نان تست ها را برداشته و یك قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده و كنار می‌‌گذاریم.

    ⭕️۴- تن ماهی را با چنگال باز كرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط كرده، به صورت خمیر در می‌آوریم. 

    ⭕️۵- این مواد را روی یك طرف نان‌ها مالیده و در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را می‌بندیم.

    ⭕️۶- نان‌ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج كرده و آن را با سس تند سرو می‌كنیم. 

    🔴سایر نکات🔻🚨

    ♦️اگر دستگاه ندارید نان ها را داخل فر یا مایكروفر طبخ كنید 

    ♦️بهتر است این غذا با سایر پنیر ها طبخ نشود 

    ♦️میتوانید از مقدار سس بیشتری برای غذا استفاده كنید 

    ♦️حواستان باشد سس را روی نان ها نزنید چون دستگاه خراب میشود.