بستن

آشپزی

طرز تهیه رول سوسیس

  • بازدید: 204
رول سوسیس

رول سوسیس

رول سوسیس

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    ▪️خمیر نان باگت یا پیراشکی  ۲۰ گرم
    ▪️سوسیس مخصوص دمس   ۱۲ عدد
    ▪️روغن مایع    ۱/۵ لیوان
    ▪️تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد
    ▪️کنجد یا سیاه دانه  ۱ قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- دو طرف سوسیس ها را با کارد از بالا تا دو سه سانت ببرید و کمی در روغن تفت دهید؛ سپس کنار بگذارید تا خنک شود

    ⭕️۲- زیر دستتان را آرد بپاشید و از خمیر به اندازه یک تخم مرغ بردارید و با کمک وردنه پهن کنید. 

    ⭕️۳- خمیر را به اندازه دو سانت ببرید؛ دور یکی از سوسیس‌ها بپیچید. سینی را چرب کنید و روی سینی همه سوسیس‌ها را که با خمیر پیچیده‌اید بچینید.

    ⭕️۴- روی خمیرها را زرده تخم مرغ بمالید و سیاه دانه بپاشید. 

    ⭕️۵- سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید؛ بگذارید تا 45 دقیقه بپزد و روی رول ها کاملا طلایی شود.

    🔴سایر نکات🔻🚨

    ♦️برای درست کردن رول می‌توانید از خمیر نان باگت یا خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اگر مایل باشید خودتان خمیر را آماده کنید، می‌توانید به این روش عمل کنید 

    ♦️یک لیوان آرد گندم را داخل یک کاسه الک کنید. یک دوم قاشق غذاخوری مایه خمیر را با کمی آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر هم بزنید و به آرد اضافه کنید 

    ♦️یک چهارم لیوان روغن مایع، یک چهارم لیوان ماست، یک عدد سفیده تخم مرغ و کمی نمک را داخل مایه خمیر بریزید و خوب ورز دهید. سپس روی آن را با یک دستمال نمدار بپوشانید تا یک ربع بماند. بعد از این مدت خمیر آماده است.