بستن

آشپزی

طرز تهیه چیگن فینگر

  • بازدید: 198
چیگن فینگر

چیگن فینگر

چیگن فینگر

  1. مواد لازم:

    ▪️ماءالشعیر بدون طعم یک پیمانه
    ▪️تخم‌مرغ یک عدد
    ▪️فیله مرغ شش قطعه
    ▪️آرد سفید دو پیمانه
    ▪️نمک و فلفل ، زیتون به میزان لازم
    ▪️زعفران آب‌شده یک قاشق چایخوری
    ▪️روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم


    طرز تهیه:

    فیله‌ها را به ضخامت و به طول یک انگشت خرد کرده، نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ را هم زده تا کاملا یکنواخت شده و آرد، ماءالشعیر و زعفران را به آن اضافه کرده و مجدد هم زده تا کاملا یک‌دست شود.

    فیله‌های انگشتی و زعفران را در مواد فوق ریخته و حدود یکساعت در یخچال بگذارید. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید.

    ماءالشعیر در غذای فوق باعث ترد و پفکی شدن تکه‌های مرغ می‌شود.