بستن

آشپزی

طرز تهیه پلو مکزیکی

  • بازدید: 246
پلو مکزیکی

پلو مکزیکی

پلو مکزیکی

  1. مواد لازم:

    ▫️گوجه رنده یا خرد شده 4 عدد متوسط
        ▫️پیاز خرد شده 1 عدد کوچک
        ▫️برنج 2 پیمانه
        ▫️روغن گیاهی 1/3 فنجان
        ▫️سیر رنده شده 2 حبه
        ▫️آب مرغ 4 فنجان
        ▫️رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
        ▫️نمک 1 قاشق چایخوری
        ▫️پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    ⭕️ برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند و یکدست پیدا کند.

    ⭕️روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید 1-2 دقیقه روغن داغ شود. چند دانه برنج داخل روغن بیندازید، اگر جلز و لز کرد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است. برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ برنج تیره شود. حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید. 1-2 دقیقه دیگر برنج را با سیر تفت دهید. پوره گوجه و پیاز، آب مرغ ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه کنید و ترکیب کنید.

    ⭕️وقتی آب مرغ به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود 30 الی 40 دقیقه ( بسته به نوع برنج) دم کنید. پلو مکزیکی را می توانید در فر نیز دم کنید. در اینصورت بعد از بجوش آمدن آب مرغ، در قابلمه رابگذارید و نیم ساعت در فر با دمای 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود