بستن

آشپزی

طرز تهیه کیک پنیر و ژامبون

  • بازدید: 300
کیک پنیر و ژامبون

کیک پنیر و ژامبون

کیک پنیر و ژامبون

  1. مواد لازم:

    • 12 عدد نان تست

    • 300 گرم پنير خامه اي

    • نصف پيمانه سس مايونز

    • سه برگ كاهو

    • يك عدد گوجه فـرنگي درشـت

    • 50 گرم خيارشور

    • 150 گرم ژامبون گوشت


    طرز تهیه:

    1. چهار عدد نان تست را كنار هم قرار داده و آنها را به شكل دايرهاي به قطر كف قالب كمربندي كوچك برش ميزنيم. اين كار را با باقيمانده نانها نيز انجام ميدهيم و به اين ترتيب نان را براي سه طبقه كيك آماده ميكنيم. 

    2. خيارشور و گوجه فرنگي را به صورت ورقه هاي نازك خرد کرده و قسمت سفت انتهايي برگهاي كاهو را بريده و جدا ميكنيم. كف قالب كمربندي را با يك لايه نان ميپوشانيم. در كاسهاي پنير خامهاي و مايونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطيف و بدون گلوله شود. 

    3. حالا روي نانهاي داخل قالب يك لايه كرم پنيري ماليده و روي آن ورقهاي ژامبون، كاهو، خيارشور و گوجه فرنگي قرار ميدهيم و يك لايه ديگر نان ديگر گذاشته و با دست كمي فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روي نان كمي كرم پنيري ماليده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجه فرنگي، خيارشور و كاهو گذاشته و در آخر نيز دوباره نان قرار داده و فشارمی دهیم.