بستن

آشپزی

طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی

  • بازدید: 416
دوپیازه میگو جنوبی

دوپیازه میگو جنوبی

دوپیازه میگو جنوبی

  1. مواد لازم:

    میگو 400 گرم
    پیاز 1 عدد بزرگ
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    ادویه ماهی و پودر لیمو عمانی و زردچوبه به میزان لازم 
     جعفری تازه برای تزئین
     


    طرز تهیه:

    اول از همه کمر میگو ها را پاک کنید و میگو ها را به کناری بگذارید .
    پیاز رو خلال یا ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود سپس میگو ها را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش سفید شه در ادامه رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و با پلو یا نان سرو کنید ..... نوش جان ..
    نکته : میگو خیلی زود میپزه مواظب باشید بیش از اندازه تفت ندید که میگو سفت و بی مزه شه .
    نکته : می تونید از یک تا دو حبه سیر هم در این دستور استفاده کنید .