مواد لازم پایه:
تخم مرغ ۴عدد
اب یا شیر ۲قاشق غذا خوری
زعفران اب کرده به مقدار لازم
ارد به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نیم ساعت قبل از تهیه تخم مرغ ها را از یخچال بیرون اورید سپس در ظرفی شکسته و خوب هم برنید
نمک و مقداری زعفران اضافه کنید و هم بزنید شیر را ضافه کرده و در اخر ارد را با الک کم کم اضافه کنید تا به غلظت فرنی دراید
سپس در تابه ای نچسب کره با روغن کمی ریخته تا داغ شود بعد مایه را در تابه بریزید بگذارید تا کمی سفت شود
سپس مواد مایه هرچی که دلتان می خواهد از قبل اماده کرده و روی خمیر بریزید
مثل مرغ ریش ریش شده
قارچ کمی تفت داده شده
ذرت پخته
فلفل دلمه ای کمی تفت داده شده
همه را روی خمیر ریخته و در اخربا پنیر پیتزا کامل روی ان را پر می کنیم
سپس درب تابه را گذاشته تا پنیر با حرارت اب شود و خمیرتان خشک نگردد
می توانید در خمیرتان یک قاشق چایخوری بگین پودر استفاده کنید تا کمی ترد و پوک شود
در اخر کار اگر دوست داشتید پنیرتان برشته شود می توانید در فر را ماکروفر قرار دهید تا برشته گردد
نوش جان بسیار لذیذ است