بستن

آشپزی

طرز تهیه کراکت فرانسوی

  • بازدید: 111
کراکت فرانسوی

کراکت فرانسوی

کراکت فرانسوی

  1. مواد لازم:

    ▪️مرغ : 750 گرم
    ▪️هویچ متوسط : 2 عدد
    ▪️جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
    ▪️پنیر پیتزا : به مقدار لازم
    ▪️تخم مرغ : 2 عدد
    ▪️آرد سوخاری : یک پیمانه
    ▪️نمک و فلفل : به مقدار لازم 


    طرز تهیه:

    🔸مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید.

    🔸نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
    هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود.

    🔸 از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید.

     🔸یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید .

    🔸کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید.