🔸1-فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. سطح کارتان کمی آرد بپاشید. خمیر پیتزا را به 4 بخش تقسیم کنید، سپس هر تکه را با وردنه باز کنید و بصورت دایره هایی با قطر حدودا 17 سانتیمتر دربیاورید.
🔸2-پنیر ریکوتا، 1/4 فنجان پنیر پارمزان، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید.
🔸3- 1/4 مواد را روی نصف یکی از خمیرها بریزید و با فاصله 1-2 سانتی از لبه ها پخش کنید. پنیر موزارلا را روی مواد بریزید. طرف دیگر خمیر را روی مواد تا کنید تا یک نیم دایره بوجود بیاید. سپس با دست لبه های خمیر را بپیچانید تا لبه ها کاملا مهر و موم شوند.
🔸4-به همین ترتیب سه خمیر دیگر را نیز آماده کنید. کالزونه ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید. با برس کمی کره آب شده روی آن ها بمالید، سپس باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن ها بپاشید.
🔸5-سینی فر را به مدت 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی کالزونه ها برشته و طلایی شود. کالزونه ها را خارج کنید و همراه با سس مارینارا نوش جان کنید