بستن

آشپزی

طرز تهیه گوشت قلقلی با پنیر فراوان

  • بازدید: 146
گوشت قلقلی با پنیر فراوان

گوشت قلقلی با پنیر فراوان

گوشت قلقلی با پنیر فراوان

  1. مواد لازم:

    ▪️۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
        ▪️یک سوم پیمانه پیاز خرد شده
        ▪️یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده
        ▪️۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
        ▪️۱ عدد تخم مرغ
        ▪️نصف پیمانه چیپس تورتیلا
        ▪️۲۰۰ گرم پنیر (جَک چیز)
        ▪️روغن گیاهی


    مواد لازم برای تزیین:

    ▫️سالسا
        ▫️گشنیز
        ▫️خامه ترش


    طرز تهیه:

    🔸1-در یک کاسه، همه مواد به غیر از پنیر و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

    🔸2-به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته در دست قلقلی کنید. سپس، در کف دست سطح آن را صاف نمایید. یک مکعب از پنیر را در میان آن قرار داده و دوباره در دست گرد کنید تا پنیر در میانه آن پنهان شود.

    🔸3-  همین کار را با همه مواد تکرار کرده و پس از آماده شدن میت بال ها، روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت زیاد، داغ کنید.

    🔸4-میت بال ها را پس از داغ شدن روغن، درون آن بریزید تا کاملا طلایی شوند.

    🔸5- پس از پختن و سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و با سالسا، گشنیز و خامه ترش تزئین کرده و سرو کنید