مواد لازم:
▫️نان پیتا ۴ عدد
▫️سیر ۱ حبه
▫️اسفناج ۲۸۰ گرم
▫️پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
▫️فلفل ونک به میزان لازم
طرز تهیه:
🔸1-منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
🔸2-در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
🔸3-بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
🔴نکات🔻🚨
♦️1- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
♦️2- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.
♦️3- اسفناج ها را ریز خرد کنید