مواد لازم خمیر کباب لقمه:
▫️آرد 200گرم
▫️مایه خمیر 1 ق س
▫️آب ولرم 1/4 پیمتنه
▫️نمک 2 ق چ
▫️شیر 3/4پیمانه
▫️روغن 1/4 پیمانه
مواد میانی کباب لقمه:
▪️گوشت چرخ کرده 650گرم
▪️پیازداغ 1 ق س
▪️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▪️تخم مرغ 1عدد
▪️پودر سوخاری 2 ق س
▪️پنیر پیتزا 100گرم
▪️زرده تخم مرغ (برای رومال) یک عدد
روش تهیه خمیر کباب لقمه:
🔸 مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
🔸 در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
🔸 سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
🔸 خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.
🔸 در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
🔸 سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
🔸 پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.
🔸 برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.
🔸کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.
🔸 رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.
روش تهیه مواد میانی:
🔸گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
🔴نکات آشپزی🔻🚨
♦️1- اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
♦️2- زمان پخت: حدودا 15 دقیقه است.