بستن

آشپزی

طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی

  • بازدید: 127
کباب لقمه ای خانگی

کباب لقمه ای خانگی

کباب لقمه ای خانگی

  1. مواد لازم خمیر کباب لقمه:

     

    ▫️آرد 200گرم
    ▫️مایه خمیر 1 ق س
    ▫️آب ولرم 1/4 پیمتنه
    ▫️نمک 2 ق چ
    ▫️شیر 3/4پیمانه
    ▫️روغن 1/4 پیمانه


    مواد میانی کباب لقمه:

     

    ▪️گوشت چرخ کرده 650گرم
    ▪️پیازداغ 1 ق س
    ▪️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    ▪️تخم مرغ 1عدد
    ▪️پودر سوخاری 2 ق س
    ▪️پنیر پیتزا 100گرم
    ▪️زرده تخم مرغ (برای رومال) یک عدد


    روش تهیه خمیر کباب لقمه:

     

    🔸 مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.

    🔸 در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.

    🔸 سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.

    🔸 خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.

    🔸 در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.

    🔸 سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.

    🔸 پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.

    🔸 برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.

    🔸کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.

    🔸 رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.


    روش تهیه مواد میانی:

     

    🔸گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.

    🔴نکات آشپزی🔻🚨

    ♦️1- اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.

    ♦️2- زمان پخت: حدودا 15 دقیقه است.