بستن

آشپزی

طرز تهیه کوفته سیخی هندی

  • بازدید: 140
کوفته سیخی هندی

کوفته سیخی هندی

کوفته سیخی هندی

  1. مواد لازم:

    ▪️پیاز کوچک : 1 عدد
    ▪️ گوشت بره چرخ کرده : 450 گرم
    ▪️خمیر کاری : 2 قاشق غذاخوری
    ▪️ ماست طبیعی : 2 قاشق غذاخوری
    ▪️ روغن برای چرب کردن : به میزان لازم
    ▪️ جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم


    مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی:

    ▫️ گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: 3 عدد
    ▫️ پودر تخم گشنیز : مقدار کمی
    ▫️ پودر زیره : مقدار کمی
    ▫️ گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    🔸1. پیاز را داخل یک غذاساز , ریز خرد نمایید . گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود . این روش به گوشت کمک می نماید که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود . در صورت در دسترس نبودن غذا ساز , پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز , رنده نمایید .

    🔸2. خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید .

    🔸3. هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .

    🔸4. برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

    🔸5. کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید.  در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .

    🔸6. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید