مواد لازم:
½ فنجان مغز بادام
کره 3 قاشق غذاخوری
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
4 فیله با پوست
نمک و فلفل به اندازه کافی
آب 1 لیمو
1 فنجان برگ جعفری خرد شده
طرز تهیه
1- بادام اسلایس شده را در ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا رنگ آن عوض شود.
2- ماهی را با نمک و فلفل کاملا آغشته کرده وکره و روغن زیتون را به ماهیتابه با دمای متوسط اضافه میکنیم وهنگاهی که به دمای مورد نظر رسید ماهی را به آن می افزاییم تا 3 الی 4 دقیه تفت بخورد و رنگ آن تغییر کند
3- سپس حرارت تابه را کاهش داده و آب لیمو را اضافه کنید. سپس غذا را در ظرف مناسب کشیده و آنرا با جعفری خرد شده و بادام تست شده تزیین نمایید.