بستن

آشپزی

طرز تهیه آش نخود

  • بازدید: 123
آش نخود

آش نخود

آش نخود

  1. مواد لازم:

    ▫️پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
    ▫️گندم (پوست گنده و خیس شده): 1 پیمانه
    ▫️نخود (خیس شده): 1 پیمانه
    ▫️ماست: 1 پیمانه
    ▫️آب گوشت: 1 پیمانه
    ▫️نمک و فلفل: به میزان لازم
    ▫️روغن زیتون: 2 ق س
    ▫️پاپریکا: 2 ق غ 
     
     


    طرز تهیه:

    🔸1- داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. سپس به آن نمک و فلفل زده، پس از اینکه پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از 12 ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شده) را افزوده و با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته و لعاب بیندازد.
     
    🔸2- آب گوشت را به مواد افزوده و به مدت 30 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
     
    🔸3- 15 دقیقه قبل از سرو، 1 پیمانه از آش را برداشته داخل کاسه ای با ماست مخلوط کنید و به آن بیفزایید. سپس با آن مخلوط کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. بعد داخل ظرفی کشیده و با پاپریکا که از قبل در 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت داده شده، تزیین و سرو کنید