بستن

آشپزی

طرز تهیه کیک گوشت

  • بازدید: 1517
کیک گوشت

کیک گوشت

کیک گوشت

  1. مواد لازم برای تهیه خمیر:

    ▫️آرد یک و نیم لیوان
    ▫️تخم مرغ 4 عدد
    ▫️ماست 1 لیوان
    ▫️روغن مایع یک دوم پیمانه
    ▫️بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
    ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 


    مواد میانی به دلخواه:

    ▫️پیاز, 
    ▫️گوشت چرخ کرده،
    ▫️فلفل دلمه ای و ذرت,
    ▫️ادویه 
    ▫️کمی رب (روغن کم استفاده کنید)


    طرز تهیه:

    زرده و سفیده ها رو جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفت شود سپس زرده را با روغن و ماست کامل هم زده,بعد ارد و ب پ الک شده رو میریزیم,در اخر هم سفیده ها و فولدشون کردیم .بعد داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم
    نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم.
    نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی ان را هم پنیر پیتزا می ریزیم(که میتوانیم به جای ان با سس کچاپ تزیین کردم) و داخل فر که از قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن کرده ایم و گرم شده است 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم