بستن

آشپزی

طرز تهیه بورک کباب

  • بازدید: 192
بورک کباب

بورک کباب

بورک کباب

  1. مواد لازم:

    ▪️500 گرم گوشت چرخ کرده
    ▪️به تعداد لازم خمیر یوفکا
    ▪️2 عدد پیاز متوسط
    ▪️3 حبه سیر
    ▪️100 گرم   جعفری  تازه
    ▪️به میزان لازم نمک و فلفل
    ▪️3-2 عدد زرده تخم مرغ
    ▪️3 ق س روغن مایع


    طرز تهیه:

    🔸1.  جعفری ها را پاک کنید و بعد از شستن ، با چاقوی تیز خوب خرد کنید . پیازها و سیرها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید، سپس پیاز، سیر، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

    🔸2. در یک کاسه کوچک زرده های تخم مرغ را با روغن خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. خمیرهای  یوفکا را روی یک سطح تمیز  کنار هم قرار دهید و باز کنید. مایه کباب را روی یکی از لبه های خمیر قرار داده،با کمک دست آن را به شکل یک سوسیس قطور و بزرگ درآورید. حالا مواد و خمیر را با هم لوله کنید،تا این استوانه قطور با خمیر یوفکا کاملا روکش شود ، سپس مخلوط تخم مرغ و روغن را با قلم مو روی آن بمالید. حالا با استفاده از یک چاقوی تیز و لب کنگره سوسیس روکش شده را به صورت رولت هایی با قطر یک سانتی متر برش بزنید. 

    🔸3. حالا باید رولت های آماده شده  را گریل کنید. بعد از آنکه بورک کباب  ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و در صورت تمایل با نان یا پلو سرو کنید.