مواد لازم:
▪️خمیر یوفکا: 4 ورقه
▪️پیاز (خرد شده): 2 عدد
▪️گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
▪️گردو (خرد شده): یک پیمانه
▪️بلغور گندم (پخته) یک پیمانه
▪️روغن مایع (ترجیحا زیتون): 4 قاشق سوپ خوری
▪️فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
▪️نمک: به مقدار لازم
▪️زیره (پودر شده): به مقدار لازم
▪️برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
▪️تخم مرغ: 2 عدد
▪️پودر سوخاری: به مقدار لازم
طرز تهیه:
🔸1. گوشت چرخ کرده را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. بقیه روغن را اضافه کنید. مقدار کمی آب داغ اضافه کنید و در ظرف بگذارید و اجازه دهید مواد بپزند. بلغور پخته، نمک، فلفل سیاه پودر شده، ریزه پودر شده و گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
🔸2. برگ جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. یک ورقه خمیر را روی سطح کار پهن کرده و روی آن مقدار کمی مخلوط آب و روغن بریزید. سپس ورقه دیگر خمیر را روی آن پهن کنید.
🔸3. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. مقداری از مخلوط گوشت را روی هر برش خمیر قرار داده و آن را رول کنید. رول های خمیر را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و سپس در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند