بستن

آشپزی

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

  • بازدید: 329
بورک گوشت و گردو

بورک گوشت و گردو

بورک گوشت و گردو

  1. مواد لازم:

    ▪️خمیر یوفکا: 4 ورقه
    ▪️پیاز (خرد شده): 2 عدد
    ▪️گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
    ▪️گردو (خرد شده): یک پیمانه
    ▪️بلغور گندم (پخته) یک پیمانه
    ▪️روغن مایع (ترجیحا زیتون): 4 قاشق سوپ خوری
    ▪️فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    ▪️نمک: به مقدار لازم
    ▪️زیره (پودر شده): به مقدار لازم
    ▪️برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
    ▪️تخم مرغ: 2 عدد
    ▪️پودر سوخاری: به مقدار لازم
     
     


    طرز تهیه:

    🔸1. گوشت چرخ کرده را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. بقیه روغن را اضافه کنید. مقدار کمی آب داغ اضافه کنید و در ظرف بگذارید و اجازه دهید مواد بپزند. بلغور پخته، نمک، فلفل سیاه پودر شده، ریزه پودر شده و گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
     
    🔸2. برگ جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. یک ورقه خمیر را روی سطح کار پهن کرده و روی آن مقدار کمی مخلوط آب و روغن بریزید. سپس ورقه دیگر خمیر را روی آن پهن کنید.
     
    🔸3. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. مقداری از مخلوط گوشت را روی هر برش خمیر قرار داده و آن را رول کنید. رول های خمیر را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و سپس در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند