بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ برنج و هویج

  • بازدید: 796
سوپ برنج و هویج

سوپ برنج و هویج

سوپ برنج و هویج

  1. مواد لازم:

    ▫️برنج: 100 گرم
    ▫️رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
    ▫️آب: 2 لیتر
    ▫️بال مرغ: 2 عدد
    ▫️ران مرغ: یک عدد
    ▫️هویج (رنده شده): 2 عدد
    ▫️برگ جعفری (ریز خرد شده): یک عدد
    ▫️تره فرنگی (ریز خرد شده): یک عدد
    ▫️ساقه کرفس (ریز خرد شده): یک عدد
    ▫️برگ بو: یک عدد
    ▫️دانه فلفل: 3 عدد
    ▫️پودر کاری: به مقدار لازم
    ▫️پاپریکا: به مقدار لازم
    ▫️فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    ▫️نمک: به مقدار لازم
    ▫️فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. مرغ را به همراه آب و چاشنی ها روی حرارت قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزد. کف روی آب را با قاشق بردارید.
     
    🔸2. هویج رنده شده، ساقه کرفس، تره فرنگی و برگ جعفری خرد شده را به همراه برنج اضافه کرده و اجازه بدهید مواد بپزند تا سبزیجات نرم شوند. در انتهای پخت، رب را اضافه کنید. برگ بو را خارج کرده و سوپ را سرو کنید.

    🔴نکته🔻🚨

    ♦️1. می توانید مرغ را پس از پخت از سوپ خارج کنید و استخوان آن را جدا کرده و خرد کنید و دوباره به سوپ اضافه نمایید.

    ♦️2. در صورت تمایل می توانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده را همراه سبزیجات به سوپ اضافه کنید