بستن

آشپزی

طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت

  • بازدید: 347
چوب شور پنیری با مغز گوشت

چوب شور پنیری با مغز گوشت

چوب شور پنیری با مغز گوشت

  1. مواد لازم:

    ▫️کره به میزان لازم
    ▫️آبلیمو به میزان لازم
    ▫️پنیر پارمزان (پودر شده) 1پیمانه
    ▫️زعفران (آب نکرده) 1قاشق مرباخوری
    ▫️پودر پیاز 1قاشق مرباخوری
    ▫️پنیر چدار 1فنجان
    ▫️چوب شور به میزان لازم
    ▫️گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
    ▫️پودر سیر 1قاشق مرباخوری
    ▫️پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
    ▫️فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
    ▫️دارچین 1قاشق چایخوری
    ▫️آب پیاز 1فنجان
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.

    🔸مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.

    🔸گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و 2تا6ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

    🔸فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.

    🔸مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.

    🔸رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و 30دقیقه تا 50دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.

    🔸وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید

    🔸پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
     
    🔴نکات🔻🚨

    ♦️1)در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.

    ♦️2)بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.

    ♦️3)بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوسفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود