🔸ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.
🔸مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.
🔸گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و 2تا6ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
🔸فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.
🔸مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.
🔸رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و 30دقیقه تا 50دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.
🔸وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید
🔸پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
🔴نکات🔻🚨
♦️1)در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.
♦️2)بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.
♦️3)بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوسفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود