بستن

آشپزی

طرز تهیه آموزش درست کردن هوموس

  • بازدید: 219
آموزش درست کردن هوموس

آموزش درست کردن هوموس

آموزش درست کردن هوموس

  1. مواد لازم:

    نخود پخته: 250 گرم
    ارده: 12-10 قاشق غذاخوری
    آبلیمو: 10 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه
    نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
    پاپریکا: 2 قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه:

    1 - نخود را با کمی آب باقی‌مانده از پختش کاملا له کنید، طوری که هیچ تکه‌ای در آن نبوده و پودر شده باشد.
    2 - در یک کاسه،‌ ارده و آبلیمو را با دوسوم روغن زیتون مخلوط کنید. خمیر نخود را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
    3 - هوموس را در یک ظرف کشیده و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بدهید. پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو کنید.


    نکات:

    1 - نسبت نخود،‌ ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.
    2 - کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم می‌توان به هوموس اضافه کرد.
    3 - یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد ارده آن است که با آب سفت می‌شود!


    منبع: برترین ها