مواد لازم:
نخود پخته: 250 گرم
ارده: 12-10 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 10 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1 - نخود را با کمی آب باقیمانده از پختش کاملا له کنید، طوری که هیچ تکهای در آن نبوده و پودر شده باشد.
2 - در یک کاسه، ارده و آبلیمو را با دوسوم روغن زیتون مخلوط کنید. خمیر نخود را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
3 - هوموس را در یک ظرف کشیده و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بدهید. پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو کنید.
نکات:
1 - نسبت نخود، ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.
2 - کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم میتوان به هوموس اضافه کرد.
3 - یکی از ویژگیهای منحصربهفرد ارده آن است که با آب سفت میشود!
منبع: برترین ها