مواد لازم:
پیاز |
۵۰۰ گرم |
تخم مرغ |
۴ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز |
۱ عدد |
گشنیز |
۳ قاشق غذاخوری |
سرکه |
۲ قاشق غذاخوری |
سیر |
۳ حبه |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
روغن، پاپریکا و تخم گشنیز |
به مقدار کافی |
طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای قرمز را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. گشنیز را پاک کرده و میشوریم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز را جدا پوست کرده و می شوییم، سپس به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا زردچوبه سرخ شود. حالا سیر را پوست می کنیم و رنده ریز می کنیم، سپس به همراه فلفل دلمه ای به پیاز اضافه می کنیم. در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود و بوی خامی فلفل دلمه ای از بین برود. در این مرحله نمک، فلفل پاپریکا، فلفل سیاه، تخم گشنیز و سرکه را به مواد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و درب تابه را می بندیم تا مواد ۲ دقیقه تفت بخورند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم. در نهایت زمانی که بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شد، آن را به مواد درون تابه اضافه می کنیم و درب تابه را مجددا می بندیم. در ادامه اجازه می دهیم تخم مرغ کاملا ببندد، سپس املت هندی را به همراه نان تازه سرو می کنیم.
نوش جان