بستن

آشپزی

طرز تهیه بیکد فتا با عسل

  • بازدید: 73
بیکد فتا با عسل

بیکد فتا با عسل

بیکد فتا با عسل

  1. مواد لازم و دستور تهیه

    مواد لازم:

    • ۲۰۰ گرم پنیر فتا

    • ۲ قاشق غذاخوری عسل

    • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    • ۱ قاشق چای‌خوری آویشن خشک (یا تازه)

    • فلفل سیاه به مقدار لازم

    • مغز گردو یا بادام (اختیاری، برای تزیین)

    • نان تازه یا کراکر (برای سرو)

    طرز تهیه:

    1. پیش‌گرمایش فر: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

    2. آماده‌سازی پنیر: پنیر فتا را در یک ظرف مناسب برای فر قرار دهید. می‌توانید از یک ظرف سرامیکی یا آلومینیومی استفاده کنید.

    3. اضافه کردن عسل و روغن: روی پنیر فتا، عسل و روغن زیتون را بریزید.

    4. ادویه‌ها: آویشن خشک و فلفل سیاه را روی پنیر بپاشید. اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری مغز گردو یا بادام خرد شده نیز اضافه کنید.

    5. پختن: ظرف را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شده و کمی طلایی شود.

    6. سرو: پس از خارج کردن از فر، آن را با نان تازه یا کراکر سرو کنید. می‌توانید مقداری عسل اضافی نیز روی آن بریزید.

    نکته:

    این پیش‌غذا بسیار خوشمزه و ساده است و می‌توانید آن را به عنوان یک میان‌وعده یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو کنید.

    نوش جان!