بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)

  • بازدید: 75
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)

سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)

سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)

  1. مواد لازم و دستور تهیه سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی

    ▎مواد لازم:

    ▎برای سالاد:

    • ۱ قوطی (حدود ۴۰۰ گرم) نخود پخته (یا نخود تازه)

    • ۱ فنجان خیار خرد شده

    • ۱ فنجان گوجه‌فرنگی خرد شده

    • ۱/۲ فنجان پیاز قرمز خرد شده

    • ۱/۴ فنجان زیتون سیاه یا سبز (اختیاری)

    • ۱/۴ فنجان جعفری تازه خرد شده

    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    ▎برای سس تزاتزیکی:

    • ۱ فنجان ماست یونانی

    • ۱ عدد خیار کوچک رنده شده و آب آن گرفته شده

    • ۲ حبه سیر رنده شده یا له شده

    • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

    • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    • مقداری نعناع تازه خرد شده (اختیاری)

    ▎طرز تهیه:

    1. تهیه سس تزاتزیکی:

       • در یک کاسه، ماست یونانی، خیار رنده شده، سیر، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

       • اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری نعناع تازه خرد شده به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

    2. تهیه سالاد:

       • نخود پخته را در یک کاسه بزرگ بریزید.

       • خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز قرمز، زیتون (در صورت استفاده) و جعفری را به نخود اضافه کنید.

       • نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید و همه مواد را به آرامی هم بزنید.

    3. سرو سالاد:

       • سالاد را در ظرف سرو بریزید و روی آن سس تزاتزیکی را بریزید یا می‌توانید سس را جداگانه سرو کنید.

       • می‌توانید سالاد را با نان پیتا یا نان دیگر همراه کنید.

    نوش جان! اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به تغییراتی دارید، بفرمایید.