بستن

آشپزی

طرز تهیه فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)

  • بازدید: 79
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)

فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)

فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)

  1. مواد لازم و دستور تهیه فیله مرغ سیاه شده

    مواد لازم :

    • ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

    • ۲ قاشق غذاخوری ادویه سیاه (مخلوطی از پودر فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پودر اورگانو، پودر آویشن، نمک و فلفل)

    • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه (اختیاری)

    طرز تهیه:

    1. آماده‌سازی ادویه:

       • در یک کاسه کوچک، ادویه سیاه را با هم مخلوط کنید. می‌توانید با توجه به ذائقه‌تان مقدار ادویه‌ها را تغییر دهید.

    2. آماده‌سازی مرغ:

       • سینه‌های مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید.

       • هر دو طرف سینه‌های مرغ را با روغن زیتون آغشته کنید.

       • سپس ادویه سیاه را به طور یکنواخت بر روی هر دو طرف مرغ بپاشید و فشار دهید تا خوب بچسبد.

    3. پختن مرغ:

       • یک تابه بزرگ و نچسب را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید.

       • وقتی تابه داغ شد، سینه‌های مرغ را در تابه قرار دهید و به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بپزید تا طرف اول کاملاً سیاه و پخته شود.

       • سپس مرغ‌ها را برگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و سیاه شود.

    4. سرو:

       • سینه‌های مرغ را از تابه خارج کنید و بگذارید چند دقیقه استراحت کنند.

       • سپس آن‌ها را برش بزنید و با سالاد یا سبزیجات مورد علاقه‌تان سرو کنید. می‌توانید کمی آب لیمو تازه نیز روی آن‌ها بریزید.

    نوش جان! اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به تغییراتی دارید، بفرمایید.