بستن

آشپزی

طرز تهیه گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)

  • بازدید: 70
گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)

گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)

گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)

  1. مواد لازم و دستور تهیه گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی

     در اینجا یک دستور العمل خوشمزه برای ترد گنوکی با سوسیس و کلم بروکلی آورده شده است. این غذا ترکیبی از بافت ترد گنوکی با سوسیس خوش طعم و کلم بروکلی سالم برای یک وعده غذایی رضایت بخش است.

    مواد لازم:

    • برای گنوچی:

      • ۴۵۰ گرم گنوچی سیب‌زمینی (خریداری شده)

      • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

      • نمک و فلفل به مقدار لازم

    • برای سوسیس و بروکلی:

      • ۴۵۰ گرم سوسیس ایتالیایی (معمولی یا تند، بسته به سلیقه)

      • ۲ فنجان گل‌های بروکلی (تازه یا منجمد)

      • ۳ حبه سیر، خرد شده

      • ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، برای تندی)

      • ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان رنده شده (به علاوه مقداری برای سرو)

      • جعفری یا ریحان تازه برای تزئین (اختیاری)

    دستور تهیه:

    1. پخت گنوچی:

       • یک قابلمه بزرگ آب نمک‌دار را به جوش بیاورید. گنوچی‌ها را اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید تا به سطح آب بیایند (معمولاً حدود ۲-۳ دقیقه). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

    2. ترد کردن گنوچی:

       • در یک تابه بزرگ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط بالا گرم کنید. گنوچی‌های پخته شده را در یک لایه در تابه قرار دهید. بگذارید بدون هم زدن حدود ۳-۴ دقیقه بپزند تا یک طرف آن‌ها طلایی و ترد شود. سپس برگردانید و برای ۲-۳ دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر نیز ترد شود. از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

    3. پخت سوسیس:

       • در همان تابه، سوسیس را (پوست آن جدا شده) اضافه کنید و روی حرارت متوسط بپزید و با قاشق آن را خرد کنید تا قهوه‌ای و کاملاً پخته شود (حدود ۵-۷ دقیقه). اگر لازم بود، چربی اضافی را تخلیه کنید.

    4. اضافه کردن بروکلی و سیر:

       • گل‌های بروکلی را به تابه با سوسیس اضافه کنید. اگر از بروکلی تازه استفاده می‌کنید، ممکن است بخواهید کمی آب اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا کمی بخارپز شود. سپس سیر خرد شده و فلفل قرمز (در صورت استفاده) را اضافه کرده و برای ۲-۳ دقیقه دیگر بپزید تا بروکلی نرم شود.

    5. ترکیب کردن:

       • گنوچی‌های ترد شده را به تابه با سوسیس و بروکلی برگردانید. همه چیز را به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند. پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بپاشید و با نمک و فلفل به مقدار لازم طعم‌دار کنید.

    6. سرو کردن:

       • این غذا را داغ سرو کنید و با پنیر پارمزان اضافی و سبزیجات تازه تزئین کنید.

    نوش جان!

    این غذا خوشمزه، مغذی و مناسب برای یک شام سریع است. شما همچنین می‌توانید آن را با اضافه کردن سبزیجات یا ادویه‌های دیگر طبق سلیقه خود سفارشی کنید!