بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد مخصوص با مرغ و انگور

  • بازدید: 55
سالاد مخصوص با مرغ و انگور

سالاد مخصوص با مرغ و انگور

سالاد مخصوص با مرغ و انگور

  1. مواد لازم:

    ۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
    ۲ عدد ساقه کرفس (خلالی خرد شود)
    ۲۵۰ گرم انگور سیاه
    ۶۰ گرم بادام زمینی بدون پوست تست شده
    نوک ق چ فلفل قرمز
    چند برگ گشنیز یا جعفری تازه برای تزیین
    کمی نمک و زرد چوبه

    ۱۵۰ میلی‌لیتر سس مایونز
    ۱۲۵ گرم ماست کم‌چرب
    یک قاشق سوپ خوری عسل
    ۲ /۱ قاشق چای خوری پودر کاری


    طرز تهیه:

     سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه آب‌پز کنید سپس با چاقوی تیز خرد کنید. کاسه‌ای آماده کنید و مرغ و کرفس را درون آن بریزید. دانه‌های انگور را با چاقو از وسط نصف کنید و بعد از جدا کردن هسته‌هایشان، آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

    حالا سس را درست کنید. برای این منظور سس مایونز، ماست، عسل و پودرکاری را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط مواد بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

    مخلوط مرغ و انگور را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و مغز بادام را همراه با مقداری فلفل قرمز روی مواد بریزید. کنار ظرف را هم با برگ گشنیز یا جعفری تزئین کنید.

    نکته: در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به مواد سس اضافه کنید.

    نوش جان