مواد لازم:
فیله مرغ ۶ عدد یا سینه مرغ
ادویه ها برای مزه دار کردن مرغ پودر سیر، نمک، فلفل، پاپریکا و یک قاشق روغن
پیاز خلالی نازک ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
فلفل دلمه ای نواری ۱ عدد
قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد
نمک، فلفل، پول بیبر، ادویه ایتالیایی (میتونید به دلخواه خودتون ادویه ها رو تغییر بدید بجای ادویه ایتالیایی، اورگانو یا آویشن بریزید)
سس مایونز ۱ قاشق
بادمجون ۲-۳ عدد
نان باگت یا نان دلخواه
پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای
طرز تهیه:
ابتدا مرغها را به صورت مکعبی خورد کنید، دقت کنید خیلی ریز نشود. با مواد و ادویه های گفته شده بالا ترکیب کرده و یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم رود.
در این مرحله پیازهای خلالی را کمی در روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
در این مرحله مرغهای مزه دار شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه را که به صورت نواری برش داده اید به همراه ادویه ها اضافه کرده و بعد از کمی تفت خاموش کنید.
کمی که خنک شد سس مایونز را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
داخل تابه را با یک قاشق روغن چرب کنید و کامل که داغ شد بادمجون ها را داخلش با حرارت ملایم سرخ کنید.
نان باگت یا نان دلخواه را از وسط برش داده و سس های دلخواه را روی ان میزنید. سپس به ترتیب بادمجان سرخ شده، مواد مرغ و سبزیجات و بعد پنیر پیتزا را ریخته و با آن دیگر بپوشانید و داخل دستگاه گذاشته تا گریل شود.
اگر دستگاه گریل ندارید، تابه را روی حرارت بزارید که کاملا داغ شود، ساندویچ ها را داخلش بزارید، یه ظرف سنگین مثل یه پیرکس روش بزارید و با دست فشار بدید تا منسجم بشه بعد چند دقیقه برگردونید تا اونطرفش هم گریل بشه دیگه نیازی نیست روش ظرف بزارید.
این ساندویچ خیلی به صرفه هست و با ۶ عدد فیله هفت تا هشت عدد ساندویچ پرملات میشه درست کرد.
نکته: برای رژیمی شدن پنیر پیتزا و سس را هم حذف کنید میتوانید چند اسلایس گوجه جایگزین کنید.
نوش جان.