مواد لازم:
برای مواد میانی:
سینه مرغ نگینی خرد شده یک عدد
پاستا یک بسته
پیاز یک عدد
قارچ اسلایس شده به مقدار لازم
نمک، فلفل، پاپریکا، اوریگانو به مقدار لازم
کره، پنیر پیتزا و پنیر پارمیزان به مقدار لازم
برای سس بشامل:
کره ۲۰ گرم (یک ق غ)
آرد سفید (یک ق غ)
شیر گرم یک لیوان
نمک و فلفل و جوز هندی به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ریز شده را با ترکیب دلبخواهی کره و روغن کمی تفت داده و سینه مرغ های نگینی خرد شده را اضافه کنید. سپس قارچ اسلایس شده و نمک و ادویه های گفته شده در بالا را بیافزایید.
در مرحله بعد آب را همراه با نمک و کمی روغن بگذارید جوش بیاید و بعد از ریختن پاستا ها در آب جوش آمده، آنها را طبق دستور روی بسته آبکشی کنید.
در ظرف دیگری کره را ریخته و ارد را اضافه کرده و بعد از کمی تفت خوردن شیر گرم را در آن بریزید.
در آخر کمی نمک و فلفل و جوز هندی ریخته و پاستا های آبکشی شده را در این سس بشامل بریزید و خوب ترکیب کنید.
در ظرف مناسب دیگری تقریبا نیمی از پاستای آغشته به سس بشامل را بریزید و روی آن نیمی از مواد مرغ و قارچ و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا.
بعد مابقی پاستای آغشته به سس بشامل و در انتها مابقی مواد مرغ و قارچ را ریخته و روی آن را با یک لایه پنیر پیتزا کاور کنید.
ظرف را در فر 180 درجه حدود یک ساعت گذاشته تا بپزد. در صورتی که روی آن طلایی نشده بود گریل بالا را روشن کرده تا خوب طلایی شود.
نوش جان.