مواد لازم:
میگو ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۶-۷ ق غ
پیاز ریز خرد شده ۱عدد
سیر ۸ حبه
فلفل پاپریکا تازه ۱.۵ عدد
پودر پاپریکای دودی نصف ق چ
پرک فلفل هالوپینو نصف ق چ
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
پول بیبر مقداری (اختیاری)
نمک به مقدار لازم
جعفری خرد شده یک ق غ
فلفل سیاه برای روی میگوها مقداری
نان به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را داخل تابه کاملا داغ کنید پیاز را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
فلفلهایی که حلقه ای برش زدین را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
سیرهای برش خرده را اضافه کنید و حدود ۱دقیقه تفت دهید.
ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا عطرشون آزاد شود و بلافاصله میگوها را اضافه کنید.
حواستون باشه که حرارت کم نباشه تا میگوها سرخ شوند و آب نندازند. هر سمت میگو حدود ۲ دقیقه کافیه.
داخل ظرف بریزید و روی آن را جعفری خرد شده و فلفل سیاه بپاشید و همراه نان سرو کنید.
نوش جان.