مواد لازم:
روغن زیتون یک ق غ
کره یک و نیم ق غ
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱عدد
آویشن تازه یا پودر آویشن به مقدار لازم
خامه ترش یا خامه ی صبحانه ۲ ق غ
تره فرنگی ۳-۴ شاخه
سیب زمینی متوسط یک عدد
سیر درشت ۸-۹ حبه
استاک مرغ یا قلم گاو ۲ پیمانه
آبجوش یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خرد شده یک ق غ
طرز تهیه:
ابتدا کره و روغن سپس پیاز تره فرنگی، سیب زمینی را کمی تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید.
استاک مرغ یا قلم گاو، آبجوش، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیب زمینی ها بپزند.
با بلندر یا گوشت کوب برقی میکس کنید و حدود ۱۵ دقیقه مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید.
پایان این زمان خامه را با دو قاشق از سوپ مخلوط کرده و به همراه جعفری خرد شده به قابلمه سوپ اضافه کنید.
۵ دقیقه ی بعد سوپ آمادست.
نوش جان.