مواد لازم:
برای بشقاب:
۳-۴ عدد سیب زمینی متوسط
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
کره دو ق غ
شیر ۳/۴ پیمانه
سوسیس ۳-۴ عدد
برای سس گریوی:
کره ۳ ق غ
آرد ۲ ق غ
آب گوشت ۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
سس ورسشستر ۲ ق غ (جایگزین سویا سس بالزامیک)
سس کچاپ یک و نیم ق غ
پودر آویشن به مقدار لازم
پیاز کوچک یک عدد (قابل حذف)
طرز تهیه:
برای پوره تکه های سیب زمینی را با کمی آب و نمک بپزید و له کنید. در حالیکه سیب زمینی ها داغ هستن کره را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و شیر و نمک فلفل و در صورت تمایل بودر آویشن بزنید و هم بزنید.
برای سس کره و آرد را تفت دهید. نمک، فلفل و پودر آویشن سس ورسشستر و کچاپ را اضافه کنید و سریع هم بزنید. استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه بدید سس به غلظت برسه سوسیس رو هم برش بزنید و سرخ کنید.
برای سرو ابتدا پوره سپس سس و نهایتا سوسیس ها را روی هم قرار بدید و برای گارنیش در صورت دسترسی از آویشن تازه استفاده کنید.
میتوانید نخود فرنگی پخته شده هم در این بشقاب قرار دهید.
نوش جان.