بستن

آشپزی

طرز تهیه بنگرز، بشقاب سوسیس و سس گریوی

  • بازدید: 20
بنگرز، بشقاب سوسیس و سس گریوی

بنگرز، بشقاب سوسیس و سس گریوی

بنگرز، بشقاب سوسیس و سس گریوی

  1. مواد لازم:

    برای بشقاب:
    ۳-۴ عدد سیب زمینی متوسط
    نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
    کره دو ق غ
    شیر ۳/۴ پیمانه
    سوسیس ۳-۴ عدد

    برای سس گریوی:
    کره ۳ ق غ
    آرد ۲ ق غ
    آب گوشت ۲ پیمانه
    نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
    سس ورسشستر ۲ ق غ (جایگزین سویا سس بالزامیک)
    سس کچاپ یک و نیم ق غ
    پودر آویشن به مقدار لازم
    پیاز کوچک یک عدد (قابل حذف)


    طرز تهیه:

    برای پوره تکه های سیب زمینی را با کمی آب و نمک بپزید و له کنید. در حالیکه سیب زمینی ها داغ هستن کره را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و شیر و نمک فلفل و در صورت تمایل بودر آویشن بزنید و هم بزنید.

    برای سس کره و آرد را تفت دهید. نمک، فلفل و پودر آویشن سس ورسشستر و کچاپ را اضافه کنید و سریع هم بزنید. استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه بدید سس به غلظت برسه سوسیس رو هم برش بزنید و سرخ کنید.

    برای سرو ابتدا پوره سپس سس و نهایتا سوسیس ها را روی هم قرار بدید و برای گارنیش در صورت دسترسی از آویشن تازه استفاده کنید.

    میتوانید نخود فرنگی پخته شده هم در این بشقاب قرار دهید.

    نوش جان.