بستن

آشپزی

طرز تهیه پیده ترکی گوشت و پنیر

  • بازدید: 24
پیده ترکی گوشت و پنیر

پیده ترکی گوشت و پنیر

پیده ترکی گوشت و پنیر

  1. مواد لازم:

    برای خمیر:

    آب نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر)
    شیر نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر)
    نصف بسته خمیرمایه ی فوری (حدود ۵ گرم)
    نمک نصف ق چ
    آرد ۲.۵ لیوان (۳۰۰ گرم)
    روغن مایع یک چهارم استکان (۲۵ میلی لیتر)

    برای مواد میانی:
    گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    پیاز خرد شده یک عدد
    نصف فلفل دلمه ای قرمز
    نصف فلفل سبز
    رب گوجه فرنگی یک ق غ
    یک عدد و نیم گوجه فرنگی خرد شده
    نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
    روغن مایع برای تفت دادن

    برای روی پیده:
    پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا به مقدار لازم

    برای رومال:
    1 عدد زرده ی تخم مرغ
    نصف ق چ روغن مایع
    نصف ق چ آب


    طرز تهیه:

    ابتدا مواد میانی را به صورت زیر آماده کنید. پیاز و فلفلها را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
    گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً بپزد.

    رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت کم بپزند.

    سپس مواد میانی را کنار گذاشته و خمیر را آماده کنید. آب را کمی گرم کنید، ولرم باشد. خمیرمایه شیر نمک در کاسه بریزید.

    آرد را اضافه کرده و ورز دهید. روغن را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر ورز دهید.

    نکته: همه ی آردتون رو به یکباره اضافه نکنید.

    خمیر را در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    پس و اومدن خمیر، پف آن را گرفته و سپس خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل بیضی باز کنید.

    در لبه ها پنیر بذارین و ببندید و بعد مواد گوشتی بریزید.

    مخلوط زرده ی تخم مرغ، روغن و آب را با قلمو روی لبه های خمیر بزنید.

    .۴ پیده ها را در فر کاملاً گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد بدون فن در طبقه ی پایین فر قرار دهید تا لبه ها طلایی شوند.

    میتوانید یکی از سبنیها فر را در طبقه پایین فر برعکس گذاشته که داغ شود و پروسه پخت بهتر انجام شود، پیده ها را به کمک سینی دیگه و کاغذ نسوز روی سینی داغ هدایت کنید.

    چند دقیقه قبل از بیرون آوردن از فر روی آنها پنیر بپاشید و دوباره داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود.

    این پنیر با رنده درشت رنده شده بود و اگه دوست دارین سطح پنیری یکدست تر بشه با پنیر پیتزایی که ریزتر باشه درست کنید.

    نوش جان.