مواد لازم:
برای خمیر:
آب نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر)
شیر نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر)
نصف بسته خمیرمایه ی فوری (حدود ۵ گرم)
نمک نصف ق چ
آرد ۲.۵ لیوان (۳۰۰ گرم)
روغن مایع یک چهارم استکان (۲۵ میلی لیتر)
برای مواد میانی:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
نصف فلفل دلمه ای قرمز
نصف فلفل سبز
رب گوجه فرنگی یک ق غ
یک عدد و نیم گوجه فرنگی خرد شده
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن مایع برای تفت دادن
برای روی پیده:
پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا به مقدار لازم
برای رومال:
1 عدد زرده ی تخم مرغ
نصف ق چ روغن مایع
نصف ق چ آب
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی را به صورت زیر آماده کنید. پیاز و فلفلها را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً بپزد.
رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت کم بپزند.
سپس مواد میانی را کنار گذاشته و خمیر را آماده کنید. آب را کمی گرم کنید، ولرم باشد. خمیرمایه شیر نمک در کاسه بریزید.
آرد را اضافه کرده و ورز دهید. روغن را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر ورز دهید.
نکته: همه ی آردتون رو به یکباره اضافه نکنید.
خمیر را در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
پس و اومدن خمیر، پف آن را گرفته و سپس خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل بیضی باز کنید.
در لبه ها پنیر بذارین و ببندید و بعد مواد گوشتی بریزید.
مخلوط زرده ی تخم مرغ، روغن و آب را با قلمو روی لبه های خمیر بزنید.
.۴ پیده ها را در فر کاملاً گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد بدون فن در طبقه ی پایین فر قرار دهید تا لبه ها طلایی شوند.
میتوانید یکی از سبنیها فر را در طبقه پایین فر برعکس گذاشته که داغ شود و پروسه پخت بهتر انجام شود، پیده ها را به کمک سینی دیگه و کاغذ نسوز روی سینی داغ هدایت کنید.
چند دقیقه قبل از بیرون آوردن از فر روی آنها پنیر بپاشید و دوباره داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود.
این پنیر با رنده درشت رنده شده بود و اگه دوست دارین سطح پنیری یکدست تر بشه با پنیر پیتزایی که ریزتر باشه درست کنید.
نوش جان.