مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد
سرکه به میزان لازم
نمک برای جوشاندن بادمجونها ۲ ق غ
برای مواد میانی ترشی:
هویج یک عدد
نصف فلفل دلمه ای سبز
فلفل سبز تند ۳ عدد (قابل حذف)
سير ٨ حبه
تخم گشنیز، ترخون خشک، مرزه خشک، نعنا خشک، نمک هر کدام یک ق چ
نبات یک تکه
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را میگذاریم با سرکه و کمی نمک بپزد، سپس آبکش کرده و وسط آن را با چاقو چاک میدهید.
بعد داخل بادمجانها را با کمی مواد پر کرده و در ظرف مناسب کنار هم بچینید.
مقداری سرکه و نمک در ظرف بریزید. جوری که روی سطح بادمجانها را بگیرد.
نکات تکمیلی در پایین ذکر شده.
مواد میانی بادمجونا كاملا سليقه ايه. شما میتونین گل گلم یا کلم قرمز هم اضافه کنید.
میتوانید از بادمجونهای کوچیکم استفاده کنید اونا خوشگلترم میشود.
موقع جوشیدن بادمجونها حتما سرکه روی بادمجونها را بگیرد. میتونید از مخلوط سرکه قرمز و آب استفاده کنید که نسبتش ۲ به ۱ هست ولی سرکه خالی بهتره.
۲۰ دقیقه بعد از جوشیدن بادمجونا داخل سرکه حتما یکی از بادمجونها را با چنگال تست کنید اگر چنگال براحتی داخل بادمجون فرو رفت یعنی بادمجون پخته.
اجازه بدید بادمجونها داخل سبد خنک شوند و کامل آب اضافیشون خارج شود.
سرکه جوشیده و نمک را طوری روی بادمجونها بریزید تا کامل روی آنها رو بگیره حتماً میزان نمک را بسنجید. البته میتوانید اون سرکه جوشیده رو دور بریزید و دوباره سرکه تازه و نمک اضافه کنید.
در ظرف ترشی را هم محکم ببندید تا هوا به داخلش نفوذ نکند.
در یخچال نگهداری کنید تا برسه. ۱۰ روز تا ۲ هفته بعد آماده است.
اضافه کردن نبات برای کم کردن تیزی سرکه است.
نوش جان.