بستن

آشپزی

طرز تهیه کوکو گل کلم

  • بازدید: 155
کوکو گل کلم

کوکو گل کلم

کوکو گل کلم

  1. مواد لازم:

    ▫️گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
    ▫️تخم مرغ: 5 عدد
    ▫️سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
    ▫️پیاز (سرخ شده): 2 ق س
    ▫️سرکه: 1 ق س
    ▫️زرد چوبه: 1 ق چ
    ▫️نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    ▫️روغن مایع: به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

    🔸2.    گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

    🔸3.    داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

    🔸4.    مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.

    🔸5.    کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید