🔸۱-ابتدا آب را می جوشانیم(ازآب قلم یا آب گوشت هم می توانید استفاده کنید.)
🔸۲-میوه های خشک را که قبلا شستهایم اضافه می کنیم.(دقت کنید که دراین مرحله فقط میوههای خشک را اضافه میکنیم.)
🔸۳-بعد از اینکه میوهها پختند حبوبات را اضافه میکنیم.(میوهها را درحدی بپزید که له نشوند.)
🔸۴-به محض اینکه چند جوش زد، رشته را اضافه میکنیم.(رشته را خرد نکنید چرا که داخل آش خمیر می شود، از وسط نصف کنید کافی است.)
🔸۵- روغن، نمک، زردچوبه و رب را هم اضافه میکنیم. حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که آش جا افتاد آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ خلال بادام، خلال پسته، گردو خرد شده و زرشک تزیین کنید.
🔴نکتهها🔻🚨
♦️۱. به این آش هیچگونه سبزی نباید اضافه کرد.
♦️۲. میتوانید گوشت قلقلی (مخلوط ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل و نعنا خشک را که در روغن سرخ کردهاید) را نیز در موقع اضافه نمودن حبوبات به آش اضافه کنید.
♦️۳. مقدار رشته همانند آش رشته تهران میباشد، پس اگر تجربه پختن آش رشته تهران را دارید میتوانید مقدار رشته را به صورت چشمی تنظیم کنید.
♦️۴. بهتر است پیاز را خلالی و نازک خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود و کمی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا خوشرنگتر شود.
♦️۵. اضافه نمودن ۵ قاشف زعفران دم کرده رنگ خوبی به آش رشته میبخشد.این کار برای جلوگیری از نفخ مفید میباشد.