بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز

  • بازدید: 147
سالاد پرتقال و پیاز

سالاد پرتقال و پیاز

سالاد پرتقال و پیاز

  1. مواد لازم:

    ▫️ ۴ عدد پرتقال ریز
    ▫️۲ عدد نارنگی
    ▫️ ۲ عدد پیاز
    ▫️یک قاشق سوپ‌خوری زیره
    ▫️یک قاشق چای‌‌خوری پودر فلفل سیاه
    ▫️یک قاشق سوپ‌خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
    ▫️ ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    ▫️ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
    ▫️ یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
    ▫️یک قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال
     


    طرز تهیه:

    🔸1-  پوست پرتقال‌ها و نارنگی‌ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه‌دار از مقطع با قطر نیم سانتی‌متری حلقه‌حلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست‌ بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه‌حلقه خرد کنید.

    🔸2-  ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش‌های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه‌های پیاز را روی آنها بریزید. پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد‌شده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می‌افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.

    🔸3- پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون‌سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش‌جان کنید