مواد لازم:
▪️۲ عدد دنده کوچک
▪️۸ حبه سیر
▪️۲ عدد فلفل چیلی
▪️۱ عدد چوب دارچین
▪️۵ حبه سیر
▪️۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
▪️۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
▪️۴ عدد فلفل چیلی خشک
▪️۱ عدد برگ بو
▪️۱۰ دانه فلفل سیاه
مواد لازم برای سس براق روی دنده:
▫️۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
▫️¼ پیمانه پیاز رنده شده
▫️۵ سانتی متر زنجبیل تازه
▫️نمک و فلفل سیاه
▫️نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
▫️⅓ پیمانه عسل
▫️⅓ پیمانه تمرهندی
▫️⅓ پیمانه شکر قهوه ای
▫️نصف پیمانه آب پرتقال
مواد لازم برای سس رایتا:
▪️نصف پیمانه ماست یونانی
▪️نصف یک عدد خیار
▪️نصف قاشق چایخوری زیره سبز
▪️آب و پوست رنده شده ی یک عدد لیموترش
▪️¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای تزیین:
▪️لیموترش
▪️گشنیز
طرز تهیه:
🔸1. فلفل، سیر و زنجبیل را در غذاساز آسیاب کنید. خمیر به دست آمده را روی دنده ها بمالید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خرد گوشت بروند.
🔸2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
🔸3. ادویه ها را درون تابه کمی تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن ها را آسیاب کنید. سپس ادویه آسیاب شده را به همراه نمک و فلفل سیاه روی گوشت بمالید تا همه سطح آن را پوشش دهند.
🔸4. دنده ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی کباب پز کباب کنید.
🔸5. دمای فر را به ۱۶۰ کاهش داده و گوشت ها را به مدت ۲٫۵ تا ۳ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.
🔸6. مواد سس رایتا را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
🔸7. در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و زنجبیل را درون آن تفت دهید. نمک و فلفل، پرک فلفل قرمز، عسل، تمبر هندی، شکر قهوه ای و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید.
🔸8. آن ها را هم بزنید تا جوشیده و به یک سوم کاهش پیدا کنند.
🔸9. از این سس روی گوشت مالیده و به همراه سس رایتا سرو کنید.