مواد لازم:
▫️قارچ:200گرم
▫️تخم مرغ:6عدد
▫️فلفل دلمه ای:1عدد کوچک
▫️جعفری ساطوری شده یاخشک:2قاشق غذاخوری
▫️کره:2قاشق غذاخوری
▫️نمک،فلفل،آویشن،نعناع:به مقدارلازم
▫️روغن:به مقدارلازم
طرز تهیه:
🔸ابتدا قارچها را به صورت تکه های بزرگ خرد کرده با کمی کره ویک قاشق آبلیموتفت میدهیم
سپس فلفل دلمه ای را رنده کرده و به همراه جعفری ، مقدارکمی نعناع ،آویشن،نمک و فلفل به قارچها اضافه میکنیم و به مدت دودقیقه تفت میدهیم
🔸تخم مرغها را باهمزن هم میزنیم و روی مواد میریزیم ودر تابه رامیگذاریم و بعدازسرخ شدن یک طرف کوکو آن رابرمیگردانیم تا روی دیگر آن پخته شود.