بستن

آشپزی

طرز تهیه سبزی پلوی شب عید گیاهی

  • بازدید: 78
سبزی پلوی شب عید گیاهی

سبزی پلوی شب عید گیاهی

سبزی پلوی شب عید گیاهی

  1. مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    ▪️3 پيمانه برنج
    ▪️3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
    ▪️2 حبه سير ريز خرد شده
    ▪️1 ق چ رنده پوست پرتقال   
    ▪️6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش) 
    ▪️آرد سوخاري به ميزان لازم
    ▪️2 ق س آبليمو
    ▪️1 عدد پياز متوسط رنده شده
    ▪️روغن به ميزان لازم
    ▪️1 ق چ  زردچوبه
    ▪️1 ق چ ادويه    
    ▪️1 ق چ  فلفل قرمز
    ▪️زعفران دم کرده به میزان لازم
    ▪️نمك به ميزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. برنج را بشویید و  همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد.   در قابلمه‌اي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید.  حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد. 

    🔸2.كف قابلمه روغن بریزید و ته‌ديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برش‌هاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعم‌دار شوند.

    🔸3.  در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برش‌هاي هالومي طعم‌دارشده را در آن بغلتانيد و  سپس در روغن سرخ كنيد.    بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد.   سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالومي‌هاي سرخ شده سرو كنيد .

    ⚫️از کجا بخریم؟

    ⚪️ پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید